Известие

Collapse
No announcement yet.

Горивен филтър 156 2.0 TS?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Горивен филтър 156 2.0 TS?

Здравейте,
    Имам Alfa 156 - 2000тс от 3 години, но не съм много наясно с механиката и - просто се наслаждавам на шофирането. Реших да сменя горивния филтър - на 35000км, но ми отговориха, че е несменяем и е в резервоара, като върви заедно с бензиновата помпа. Моля, кажете това дали е така или поредните майсторчета се учат на колата ми! Колата е 1998 год. произведена
    Last edited by misho33; d.m.y г., 20:44.

Първоначално публикувано от misho33 Покажи съобщение
    Здравейте,
    Имам Alfa 156 - 2000тс от 3 години, но не съм много наясно с механиката и - просто се наслаждавам на шофирането. Реших да сменя горивния филтър - на 35000км, но ми отговориха, че е несменяем и е в резервоара, като върви заедно с бензиновата помпа. Моля, кажете това дали е така или поредните майсторчета се учат на колата ми!
    Правилно са ти казали.
    Алфа Ромео 156 Sportwagon 1.8 TS '02

Comment

Някои имат.Зависи коя година е произведен

Comment

В резевоара имаш цедка. Тя се чисти като се извади помпата. След 2002-ра мисля, че започват да им слагат филтри под задната седалка.
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Точно на помпата е въпросната цедка и се чисти като се извади помпата.

Пп. Колега гледам си отскоро, проверявай първо с търсачката преди да пускаш тема, вероятно има поне 5 теми които ще отговорят на въпроса ти. Това като съвет, без лоши чуства, поздрави и приятно "джиткане" с каляската.
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от misho33 Покажи съобщение
            Здравейте,
            Имам Alfa 156 - 2000тс ... Колата е 1998 год. произведена
            Нямаш филтър да сменяш - споко ...

Comment

Working...
            X